Een plek onder de zon... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu Een plek onder de zon... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu

Een plek onder de zon...

Door: Thijs

Blijf op de hoogte en volg Thijs

25 Januari 2005 | Australië, Sydney

ejj allemaal,

de titel slaat natuurlijk op de tweede regel van het hitrefrein van \"een eigen huis\".. dit is namelijk het geval, ik heb een plek gevonden om te wonen het is in dezelfde straat als m\'n werk en maar 140 dollar per week, en bovendien geen buskosten meer..wat een hele hoop al schelen...verder heb ik de laatse twee weken elke dag gewerkt en vermaak ik me hier nog steeds prima, afgelopen zaterdag is alan vertrokken om de oostkust te gaan doen samen met Martijn, had ik op zich best mee gewild, maar ja er moet natuurlijk ook gewerkt worden..het appartement is niet zo mooi als mijn huis, maar heeft wel 2 zwembaden en een gym, kan eindelijk weer es een x aan m\'n goddeijke lichaam werken:P:D, ik ga maar weer es verder met m\'n werk...
mzzls & Kus
Thijs
ps. Jan,tiny,martijn en nicole nog bedankt voor het kerst kaartje...wqs een grote verrassing

• 25 Januari 2005 - 04:53

Jolien:

heej thijsje, hoe laat is het nu eigenlijk bij jou??? ik kreeg net je berichtje en t is hier nu nogal vroeg.. moest nog even leren voor se-week:S laatste dag vandaag!! jeuuj.. oeh jij hebt een zwembad :D kusje

• 25 Januari 2005 - 05:00

Thijs:

eej jolien
    het is hier 5 uur \'s avonds
    en ben aan het werk, heel rustig vanavond, ik verhuis morgen over morgen naar m\'n nieuwqe plekje

• 25 Januari 2005 - 05:21

Thijs:

eej jolien
    het is hier 5 uur \'s avonds

• 25 Januari 2005 - 07:18

Baz:

Thijs jongen, ik weet niet hoe je het allemaal regelt, maar je doet het goed! Wwon je nu alleen in je nieuwe huis of weer met andere leuke mensen?
    Enjoy!

Baz.

• 25 Januari 2005 - 07:55

Natasja:

Ja, er moet gewerkt worden...erg he! Maar dat nieuwe appartement klinkt wel goed, lekker bakken in de zon aan je eigenste zwembadje is toch niet verkeerd!! Enne, dat goddelijke lichaam van jou, daar zullen we t maar niet over hebben ;-) !
    Veel liefs Natasja enJochem

• 25 Januari 2005 - 07:57

Tineke:

Alleen maar goede berichten,
    dat willen we graag horen.
    Hier in Twente ligt een leuk laagje sneeuw, daar heb jij geen last van he?
    Het sneeuwt nu ook weer.
    groetjes
    Tineke

• 25 Januari 2005 - 08:11

Tineke:

Nu pas de foto\'s bekenen,
    hartstikke leuk. Bedankt voor een beetje inzicht in Australia
    Tineke

• 25 Januari 2005 - 19:45

Spenk:

Go Go Go Go shorty, it\'s your birthday! Niet echt natuurlijk maar het lijkt wel of het je allemaal gegeven wordt op het moment :D heel goed. Echt vette foto\'s je ziet er opeens veel ouder uit. Echt cool dat alles zo goed gaat daar.

Succes met je baan.

ps, hoe gaat het met de tjikkies Thijs?

Kus Frank

• 25 Januari 2005 - 20:05

Jan:

.......en iemand in de buurt, die van je houden kon......
    Die moet te vinden zijn in zo\'n groot land.
    Veel woonplezier in je nieuwe home:)

• 26 Januari 2005 - 09:13

Robbert:

Allereerst moet ik je een \'Happy Australia Day\' wensen.. hierbij dus :) Ik zit net naar tennis op de Australian Open te kijken en hoor dat het vandaag een nationale feestdag is daar bij jou in Australië.
    En dan ook nog dat nieuwe appartement geregeld, genoeg reden om feest te vieren! Ik hoor nog wel wanneer je je house-warming-party houdt :P

• 26 Januari 2005 - 22:05

Funny Man:

Oi! Thieske, goed om te horen dat het allemaal felxiebel gaat daaro. Begreep ik nou dat je 140 per WEEK kwijt bent aan een woonplek? Mooi lijstje foto\'s heb je inmiddels. Goed, hoor wel weer wat, Latooooor

• 01 Februari 2005 - 18:37

Kisters:

Zijn mooie foto's.Geweldig zo kort bij je werk te wonen.Hier alles ook goed.Tot je volgend bericht.
    Groetjes

• 02 Februari 2005 - 10:37

Baz:

Thijs, belangrijk! Op 27 februari rijd Mark Webber met een Williams F1 auto over de Harbour Bridge! Dat moet je gewoon zien kerel! Machtig mooi lijkt me dat!

• 02 Februari 2005 - 21:11

Robbert:

Dit is werkelijk waar ongelooflijk, ik zwengel net nog ff de computer aan om je te melden dat je zeker naar die F1-demo moet gaan kijken.. maar Bas was net ff iets eerder :) Hierbij alsnog het bericht:

Webber met Williams in Sydney

Mark Webber zal deze maand met zijn Williams over de Harbour Bridge in Sidney rijden. Williams schijnt nu toestemming te hebben voor deze stunt, maar echt snel zal het er niet aan toe gaan. Webber moet zich aan een snelheid van ongeveer 90 kilometer per uur houden. De stunt zou moeten plaatsvinden op 27 februari, een week voor de eerste Grand Prix van het seizoen, in Melbourne.