foto\'s
Door: Thijs
Blijf op de hoogte en volg Thijs
22 Januari 2005 | Australië, Sydney
ff een paar foto\'s van het
leven in sydney, verder weinig nieuws ben druk op het moment, hard aan het werk
mzzls
thijs
22 Januari 2005 - 07:40
Mech:
Hee Thies!
Dat heb je allemaal weer mooi voor elkaar!
Is het je gelukt om in dat andere huis te komen?
We horen dat vast nog wel!
Liefs Mech -
22 Januari 2005 - 09:59
Nicole:
Hey die Thijs,
dat ziet er wel errug vet uit moet ik zeggen.. maarre, die auto die bij je huis staat, wordt die ook door jou gebruikt? :-D dat is zekers niet verkeerd!!
xxx -
xxxxxxxxxxxx -
22 Januari 2005 - 10:30
Anja:
leuke foto\'s.
al nieuw adres om te wonen?
kus -
22 Januari 2005 - 11:28
Rensss!:
Heee big brother..! Little brother is watching you! Echt vett joh, sidney! Je bent lekker bruin! Is het nog wat geworden met een van die chickies bij dat kerstdiner?!:P hahah! Ik spreek je,
Rens! -
22 Januari 2005 - 13:59
Robbert:
Bij het zien van deze foto\'s komt er bij mij eigenlijk maar één woord naar boven drijven: RIANT! Dat wordt vanaf september nog afkicken als je op een kamertje in Gronigen bonen uit blik, zonder bestek en meubulair, van de grond moet eten. :P
En dan te bedenken dat je overweegt te verhuizen naar nog iets mooiers in het centrum van Sydney.. the sky is nog steeds the limit :)
Doe je chinese look-a-like de groeten en tot één volgende keer! -
22 Januari 2005 - 14:47
Baz:
Jow Thijs, dit ziet er echt goed uit man. Wat een leven! Relaxed huis, relaxte stad, relaxt leven! Zou best willen ruilen nu ik de foto\'s zie.
Mooi om zo te zien waar je leeft en wat je meemaakt. Krijg je nu een beetje een beeld van.
Enne, ik vind je erg hitsig in je Chinese pakje ;)...
Keep on going!
Baz. -
22 Januari 2005 - 14:55
Charles:
Mooie foto\'s, je ziet er goed uit. Kapper geweest? -
22 Januari 2005 - 15:00
Robbert:
Nu ik Baz\' reactie lees kom ik tot de volgende conclusie: Eigenlijk lijkt het allemaal sterk op het leventje dat we op Kreta hadden. Mooi huis, lekker weer, strand/zee/zwembad, fijne stad; relaxed dus.. Met dit verschil dat Thijs er nu wel bij moet werken en dat Kreta maar een week duurde en dit meerdere maanden. Jaloezie alom.. -
22 Januari 2005 - 17:32
Yvonne:
hai thijs,sluit me aan bij de vorige mailers.wat een sjieke werkstudentenhuis?zo kun je het wel volhouden.super hoor geniet er lekker van,groeten uit boeskoolstad.jaja nog ff en het virus breekt weer uit.vieren ze daar ook carnaval????????toedelsssssss -
23 Januari 2005 - 18:00
Opa En Oma:
Hallo Thijs,
Vanuit Maasniel weer eens een berichtje. Hoe maak je het Thijs? Van papa hoorde ik dat het werk je zo goed bevalt.
Dat is mooi!
Hier gaat alles zijn gangetje.
Als je weer eens wil bellen op onze kosten, dan mag dat gerust. Ik ben heel blij als ik je stem weer eens hoor.
Het allerbeste en succes met alles!