saaie bende - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu saaie bende - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu

saaie bende

Door: Thijs

Blijf op de hoogte en volg Thijs

16 Januari 2005 | Australië, Sydney

eej,

ik ben alweer aan het werk en alleen, moet vanavond sluit draaien, klinkt eigenlijk ook wel bekend, toch? wat ben je eigenlijk alss je nicht een kind krijgt achterneef toch? wat geinig, mam, felicteer jos en laura ff van me...ik verveel me alweer ewr zijn hiet alleen maar vervelende engelsen die allemaal tegeliujk naar huis willen :P, maar komt allemaal goed want over een half uur gooi ik hier de toko dicht!
later!!
thijs

• 16 Januari 2005 - 12:05

Charles:

Achterneef, idd. Ik ga even op de plattegroend van sitnie kijken of ik je kan vinden ...

• 16 Januari 2005 - 12:45

Spenk:

Hoi Thijs. Hoe laat duusrt de sluit daar dan? gister wast bij de MC wel weer 2 uur, leiers. Maarja. Ik zeg altijd maar, beter zus dan zo.

Amen, uw broeder in disguise, Frank

• 16 Januari 2005 - 14:19

Baz:

Sluit klinkt idd erg bekend ;). Gefeliciteerd met het achterneef zijn... ofzo...

Greetz.

• 16 Januari 2005 - 16:20

Lex:

Ik post ook maar een keer iets. Ik had gisteren sluit (Frank eergisteren), we waren dit keer nog iets later klaar. Leuk om al je avonturen in Australië te lezen!

• 16 Januari 2005 - 19:53

Nicole:

leuk, elke keer zo\'n update! zo te horen heb je een erg verantwoordelijke functie.. maarre, weet je niet iets leuks om die engelsen te entertainen.. krijg je misschien ook nog opslag ;-) groetjes

• 17 Januari 2005 - 06:03

Thijs:

sluit duurt hier tot twaalf uur de winkel sluit om half 12,dus das wel relaxed:D

• 17 Januari 2005 - 09:27

TINEKE:

Hoi,
    Teun op de foto gezien,
    leuk knulletje(lijkt niet op jou)
    Verder geen nieuws hier,
    groetjes Tineke

• 17 Januari 2005 - 11:10

Bastiaan:

he thijs
    leuk he een achter neef
    ik heb hem al gezien.
    je wil zeker weten hoe
    ik ging logeren bij Marian en rob.
    want die moesten een oievaar zetten

doei!!!!!!!!!!!!!!

groeten Bastiaan

• 17 Januari 2005 - 16:48

Jan:

@Robbert en Baz: Wat doet Thijs tussen \"open\" en \"sluit\"?(behalve internetten)
    Misschien kunnen jullie deze vraag wel beantwoorden, Thijs heeft het te druk.....

• 17 Januari 2005 - 17:37

Baz:

@Jan: Na de sluit drinkt hij bier en tussen open en sluit zou hij de boel wel in de gaten moeten houden en misschien mensen laten afrekenen ofzo?

• 17 Januari 2005 - 18:38

Wia En Chris:

Hoi wat jij bent van Teun weet je al maar wij zijn oma en opa!! Het is een leuk mannetje maar dat zie je nog wel een keer. Verder veel succes en weet jij al wie de mol is?

• 19 Januari 2005 - 12:15

Robbert:

@Jan: hierbij bijna live een reactie van Thijs over zijn functie in het internetcafé (het komt uit een MSN gesprek)

\'Thijs - Coming to you live from Australia zegt:
    uhm mensen vertellen naar weleke computer ze moeten, cdtjes branden, btje opruimen, telefoonkaarten verkopen enzow\'

• 20 Januari 2005 - 14:45

Jan:

@Baz en Robbert:
    Ik wist wel dat ik op de vrienden van Thijs zou kunnen bouwen!!
    Dank voor jullie reactie.