weinig nieuws - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu weinig nieuws - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu

weinig nieuws

Door: Thijs

Blijf op de hoogte en volg Thijs

03 Februari 2005 | Australië, Sydney

eej mensen,

vrij weinig nieuws de laatste tijd, ik werk vrij veel, slaap ook vrij veel en beleef dus vrij weinig...vermaak meprima in m'n nieuwe huisje, alleen loopt daarvan het huurcontract 17 februari af dus dan verhuizen we naar een appartement op de 22ste verdieping van een van de hogere gebouwen in sydney...wat ook goedkoper is dus eigenlijk alleen maar goed, ik zal zien of ik naar webber op de harbour bridge kan gaan kijken, aangezien ik niet genoeg tijd en geld heb om naar melbourne te gaan voor de race...ik ben vandaag tot de ontdekking gkomen dat ik met dit baantje nog minder verdien dan bij de mac, maar ja daar doe je verder weinig aan en ik heb nu eenmaal weinig keus:P:D...vriest het eigenlijk nog een btje daar?gisteren en eergisteren heeft het hier heel hard gestormt, onweer enzow, volgen mij zelfs met doden tot gevolg, maar ik ben er nog:Ddat was het "weer" voor nu

mzzzls&kus Thijs

• 03 Februari 2005 - 08:13

Robbert:

Hehe, Thijs de verhuisman.. niet ideaal maar aan de andere kant, minder kosten maken en ook nog ergens mooi op de 22e verdieping zitten. Ik zou het wel weten! Thijs in zijn Penthouse, of zitten er nog heel veel verdiepingen boven die 22e etage?
    Het weer valt hier wel mee, echt een flut winter met nauwelijks vorst, maar wel behoorlijk wat regen en wind. Waardeloos dus, we kijken hier uit naar de lente en een mooie warme zomer.

• 03 Februari 2005 - 08:19

Kiek:

Heey Thijsos,
    22ste verdieping, das wat.. Had je nog foto's van je huis van nu?
    Hier alles wel oke.. Zit op school, net college gehad. Ben beetje ziek, maar verder is alles prachtig. :)
    Nou, werk en slaap ze, spreek ik je snel.
    Kus, Kiek

• 03 Februari 2005 - 08:38

Natasja:

He thijsie, vervelend he, een beetje werken, slapen en genieten van een prachtig land.....heb dus geen medelijden met je hoor!!!! Enne nee, gelukkig vriest t hier niet meer! laat de warmte maar weer komen. Veel suc6 met het zoeken van nieuwe woonruimte, we horen t vanzelf wel weer!! Veel liefs Natasja (en Jochem)

• 03 Februari 2005 - 09:33

Funny Man:

---zie-Robbert----

• 03 Februari 2005 - 09:47

Baz:

Robbert weet het allemaal weer goed te beschrijven.
    Zeg Thijs, wanneer je Mark Webber gaat aanschouwen (en dat zul je!), dan maak je wel een paar foto's voor de achterblijvers hier he?
    Alvast bedankt en tot laterz.

• 03 Februari 2005 - 10:07

Nicole:

Hey Thijs,
    nu maar hopen dat er een lift is naar die 22e verdieping.. ;-)
    nog veel succes met je werk en je verhuizing!
    groetjes!

• 03 Februari 2005 - 11:32

Tineke:

Nou Thijs, hier is ook weinig nieuws te melden.
    Veel succes met je niewe
    woning en tot horens
    Tineke

• 03 Februari 2005 - 12:08

Highway:

Yoo thijs!Wat wous dat je huurcontract dan al afloopt, ma goed je komt zo te horen wel weer in een mooi huisje terecht!
    Je kunt niet menen dat je nu NOG minder verdient dan toen bij de Mac, dat bestaat niet :P
    Trouwens ben t met Bas eens dat je van Webber en z'n bolide ma ff een paar foto's moet maken voor de achterblijvers!
    Spreek je!
    mzzzl en kusjes Tom

• 03 Februari 2005 - 13:34

Anja:

dat verhuizen heb je van geen vreemden. Wel fijn dat je al weer nieuwe plek hebt om te gaan wonen.
    En wat verdienen betreft, het lijkt erop dat je het erg leuk hebt en leuk vindt ook heel veel waard.
    dikke kus

• 03 Februari 2005 - 15:44

Piet Paulusma:

Vriest het hier ? Jawel, en niet zo'n beetje ook, ze verwachten eind volgende week zelfs een elfstedentocht (voor roeiers!)

• 03 Februari 2005 - 16:06

Spenk:

Hai Thijs!
    Heb je nog wel een beetje homies om je heen verzameld dan (of homelientjes)? Ik heb dinsdag gelanglauft met school, dat was lachen, vooral omdat ik 30x gevallen ben :D Er lag wel 50 cm sneeuw, das nog is wat anders dan die pruttel bij jou :P Ben blij dat je je nog vermaakt. Ga je binnenkort nog wel spannende dingen doen dan? Bertus heeft altijd van die ontzettende lange verhalen over wat hij allemaal meemaakt.
    Maar gelukkig ben jij bertus niet, moest er nog eens bijkomen (?).
    iig nog heel veel plezier, en we horen snel van je, en idd veel foto's maken enzo! Is Hip!

Kus Frank

• 03 Februari 2005 - 17:05

Tarcies:

het weer:
    goede vooruitzichten in Tignes.........ik zal je missen, snowboarder!