update!!!!
Door: Thijs
Blijf op de hoogte en volg Thijs
17 Mei 2005 | Australië, Bundaberg
mzzls
Thijs
17 Mei 2005 - 09:42
Kim:
Wow wat gaat zo'n jaar toch snel! Je komt alweer bijna NL onveilig maken :) Als je nou op Rotterdam airport aankomt wil ik je best ophalen trouwens :) xxxxxxx -
17 Mei 2005 - 11:20
Saskia:
hoi!
Grinn, dat zonnige kon wel eens tegenvallen, maar goed dat weet je nooit in nederland :-) Geniet nog van die laatste weken! Maar dat zal vast lukken!
Groetjes Saskia (en ook van Erwin natuurlijk) -
17 Mei 2005 - 12:46
Mech:
Wat een update's ineens!
Maar jongen wat gaat een jaar inderdaad snel! Je bent gewoon al bijna weer terug (vorig jaar rond deze tijd deden we examen!!!)
Ik hoop dat je nog wel even veel plezier beleeft aan duiken, het mooie weer, en een nieuwe roadtrip!
Liefs Mech -
17 Mei 2005 - 19:48
Robbert:
Heel mooi dat je dat even meldt, er was hier al enige discussie. In mijn telefoon stond glashard de 28e, toch lullig als we met zijn allen een dag te laat komen :D
Ga je zien over ruim een maand, maak er de komende tijd nog een gekke bende van! -
17 Mei 2005 - 21:18
Bas:
Frank had mij al gemeld dat het de 27e werd. Geen probleem, ik zal er bij zijn! Einde komt in zicht, geniet er nog van en doe nog snel leuke dingen, je zal er niet snel terug komen!
Enjoy!
Bas. -
18 Mei 2005 - 07:14
Natasja:
da's al best snel zeg!! Geniet er nog maar ff lekker van!!!! :-) -
20 Mei 2005 - 14:37
Sjoerd:
Dus het is de bedoeling dat we een zooi mooie kipjes regelen als ontvangst? Ik zal eens ff wat voor je regelen dan;-)