bijna....
Door: Thijs
Blijf op de hoogte en volg Thijs
16 Mei 2005 | Australië, Bundaberg
het is hier nog steeds mooi weer...en ik werk ook nog steeds hard, ik heb de afgelopen 2 weken 13 dagen gewerkt en maar 1 dag vrij gehad...dus nog steeds hard werken vandaar deze late update...ik heb geregeld dat ik volgende week met 2 nederlandse meisjes die ik hier heb ontmoet mee kan rijden naar Cairns...:D:D:D:D...dus we gaan weer op een roadtrip...het plan is dat we er ongeveer 2 weken over doen om naar cairns te komen en dan ga ik daar een btje duiken enzow...en dan langzaam aan terug naar brisbane om nog wat laatste dingen te gaan regelen...zoals belasting teruggave en de aanschaf van wat souvenirs:D en dan zit het er al bijna op...om precies te zijn nog 41 dagen...dus nog 5 weken en 6 dagen...spannend...Pip en Robin gaan Donderdag naar Fraser Island en misschien ga ik wel met ze mee...ligt er nog ff aan hoeveel geld dat gaat kosten....en ik heb gehoord dat Bert-jan alwwer terug is...das snel...ondertussen vermaak ik me nog prima...ga nog ff een weekje werken en dan weer op reis...tot snel!!!!!
dikke kus & Mzzzls
Thijs
16 Mei 2005 - 05:43
Jan:
Ha die Thijs.
Na hard werken is het lekker duiken, niet dan?
Have a nice trip.
Eerst belastingteruggave regelen en dan de souvenirs kopen. Goed idee!!!Kost dan niks. -
16 Mei 2005 - 07:54
Jolien:
kun je geen koala mee nemen??? zo'n levend lief ding :P nog 5 weken en 6 daagjes. gaat allemaal best snel zeg. vermaak je nog even die laatst weken!! kusje -
16 Mei 2005 - 09:36
Rens!:
hee Broeer!:) Tja, er moeten ook werkpaarden zijn hè?!;) Succes met werken enne, ga maar niet zelf in die auto rijden..;) Dat komt vast niet goed..;) Adieeu! -
16 Mei 2005 - 12:12
Jo thijssie.
Lekker nog even vakantie vieren in Australie voordat je terugkomt in Nederland tijdens, jawel hoor, de GROTE vakantie. Haha, ik geef je groot gelijk.
En Thijs, je weet wat ze over Nederlandse meisjes zeggen dus...
Nog 7 dagen en dan beginnen de examens, oh my gosh. Harde poep.
Spreek je snel, kus Frank -
16 Mei 2005 - 13:28
Emile:
Gaat lekker thijs!
en ook nog met een paar dames verder reizen!
bastard!
tjek je later!
massul -
16 Mei 2005 - 13:38
Anja:
41 dagen red ik nog net.
Ben wel echt aan het aftellen.
Leuk dat je nog even op reis gaat.Heb je je borg al terug?
Denk nog even aan de RUG:-)
voordat je weg gaat daar.
dikke kus -
16 Mei 2005 - 15:37
PS, kheb eindexamengala kaartje voor je gekocht -
16 Mei 2005 - 16:07
PS, kheb eindexamengala kaartje voor je gekocht -
16 Mei 2005 - 20:36
Broer:
ey man,
Je moet het maar zo zien werken en zo nu en dan een roadtrip met nederlandse meisjes in aussie is natuurlijk nog steeds iets heel anders dan lekker leren voor je examens zoals frank ;) hahaha. Genieten zolang het nog kan man, 5 weken is sneller om dan je denkt :D.
(p.s. nederlandse chickies heb je hier ook wel hoe zit het met de australische ;))
mzzls broer -
16 Mei 2005 - 23:15
Robbert:
Goedzo Thijs, lekker lamballen en van het leven genieten. En dan ook nog een fijne roadtrip maken. Ik kom nu net terug van een fijne roadtrip met Bas. 3 Dagen DTM gekeken in Spa Belgie (had jij ook mooi gevonden) en vandaag op de terugweg de pinkstermaandag op Pinkpop mee gepakt. Het was een mooie boel, maar nu ben ik gesloopt en ga ik slapen. Morgen verwachten ze me om 9:00 uur weer op de universiteit. Maak er nog wat van daar en geniet, we gaan elkaar over niet al te lange tijd weer zien!! :D -
17 Mei 2005 - 08:27
Natasja:
klinkt goed!! Beetje toeren, beetje duiken.... lekker hoor!! Geniet nog maar van je laatste weken!!!! Veel liefs Natasja en Jochem -
17 Mei 2005 - 08:32
Tineke:
Hoi,
Dus nog even werken en veel ontspannen goede combi
Nog lekker genieten een week of 5 en dan weer naar ons kikkerlandje.
We horen nog van je.
groetjes
Tineke -
18 Mei 2005 - 09:59
Tom:
Euuy Tieske!
Keal veeel werken euy, ma daar staat natuurlijk tegenover dat je mooi euri's krijgt toch!
We willen natuurlijk wel ff wat meer weten van die Nederlandse meisjes he! dat snap je natuurlijk wel :D
Viel spab met duiken enzow nog en spreek je snel weer!
mzzzzl