plannen - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu plannen - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu

plannen

Door: Thijs

Blijf op de hoogte en volg Thijs

01 April 2005 | Australië, Sydney

eej mensen,

de plannen zijn dan toch eindelijk gereed...ik heb nu nog 9 dagen werk te gaan en dan heb ik 2 dagen om in te pakken want we vertrekken de 13e april in de richting van Brisbane...onderweg gaan we onder andere langs Byron Bay, Coffs Harbour, The Gold cdoast en nog wel wat meer moois dit zal weer geweldige foto's opleveren natuurlijk... we ( dat zijn ik, pip , rtobin en catia) gaan dit doen in een huur auto van Travellers auto barn, waar we 210 dollar per persoon voor moeten betalen voor 10 dagen, inclusief gas, camping spul, en de 200 dollar die we moeten betalen omdat we alleen maar heen gaan en niet terug komen... ik heb d'r nu al zin in... Als we dan eenmaal in brisbane zijn ga ik van daar uit de fruitpluk industrie op zoeken en weer es een btje meer aan het werk... We gaan de rit maken in een ouwe stationwagen, maar gelukkig zit er volledige australische anwb verzekering op dus kan er bijna nix misgaan...verder moet ik nu weer ff aan het werk...Alle mensen die de laatste toetsweek ingaan op de Bk( zoals Spenkie, Jelmer, Fleur en Evelien) veel succes enzow :D
ok tot zover

mzzls & dikke kus Thijs

• 01 April 2005 - 12:37

Robbert:

Snelste reactie ooit :P
    Wel met voorbedachte rade, maar toch..
    Hoop dat je daar nog een aantal mooie dingen gaat zien, dat de road-trip een mooi avontuur wordt en dat je nog een beetje geld kan verdienen.

• 01 April 2005 - 13:35

Bas:

Klinkt erg goed Thijs, beetje rondcruisen in Australie, precies zoals ik me jouw reis had voorgesteld. Geniet ervan, en hopelijk zie je veel vette dingen!

@ Robbert: die foto waar Thijs slaapt in een trein (?) is inderdaad erg herkenbaar...

• 01 April 2005 - 14:22

Sjoerd:

klinkt relaxed!

• 01 April 2005 - 15:13

Jan:

Hée Thijs,
    Alsof het nix is: 210 dollar per persoon voor 10 dagen en dan heb je nog niet gegeten! Je hebt blijkbaar goed gespaard!
    Je hebt er veel zin in, dus ik hoop dat de rit de prijs waard is. We zien het wel aan je foto's.
    Wat ga je oogsten in Brisbane? Goeie reis!!
    @Robbert:die foto's van Thijs hadden we echt :-)gemist! Hartelijk dank.

• 01 April 2005 - 15:57

Zusje:

Hi brother :-D

Klinkt goed allemaal. Hoop dat het net zo leuk wordt als jij denkt, dat zou mooi zijn natuurlijk. In ieder geval veel plezier en ik zal je dan wel weer minder spreken op msn, dus bel me nog een xtje als je tijd hebt vind ik leuk. Met mij is alles prima. Moet woensdag proefdraaien op 'n nieuw baantje, dus ben benieuwd wat dat wordt. Ik wou het ff kwijt, ben er namelijk heel erg blij mee :) Dus jeeeeej .. Nou broertje, hou je taai en tot gauw.. Dikke kus van je zus

• 02 April 2005 - 12:27

Spenk:

That's the shiznit!!! Klinkt echt vet Thijsje! Pas je wel een beetje op voor muurtjes etc? Echt vet dat je gewoon een btje gaat cruisen door t ganze land.btje jaloerzz. En wij weten ookwel dat voor Thijs geld: Money ain't a thang.

Heel veel plezier alvast en succes nog met die laatste 9 daagjes.

Met vriendelijke groet wens ik je veel voorspoed. En ik zeg altijd maar zo, das korter dan zus.

Amen

• 03 April 2005 - 11:20

Charles:

In elk geval een plan, en da's mooi. Frank heeft gelijk, money ain't a thang, specially when u don't have any ;)
    no worries mate, en denk nog ff aan je oma vandaag ..
    kus

• 03 April 2005 - 16:47

Fleur:

Hee Thijs klinkt mooi!! Hoe is het weer nu? Is het al beter?? Hier wel, dik lekker weer:) Danku voor het succes wensen:P haha spreek je snel! Kus

• 03 April 2005 - 17:25

Ina Timmer:

Lijkt me leuk de rit en vakantie die je voor de boeg hebt. Het is hier lente dan beginnen bij mij de vakantie kriebels te komen. Wij gaan 28 mei weg. Jij alvast veel plezier in je vakantie groetjes Ina

• 04 April 2005 - 11:44

Natasja:

Klinkt niet verkeerd!!!!! :-) Mag ik mee.....?! ;-) Veel plezier en geniet er nog maar ff van voor je weer flink hard aan t werk moet!! Liefs Natasja

• 04 April 2005 - 12:05

Tineke:

Hoi Thijs,
    Maandag 5 april pas je berichtje gelezen, want het was hier prachtig weer,dus we waren naar Friesland.
    Hopelijk gaat alles bij jou lukken zoals je het gepland hebt.

groetjes en veel plezier
    Tineke

• 05 April 2005 - 10:23

Mech:

Nog maar een paar daagjes werken!! En dan gewoon heerlijk rondcruisen! Ik kan ook bijna autorijden, joehoe, eindelijk:p
    Veel succes ook alvast met je "camping spul" enzow, helemaal nadat je nu een aardige tijd in een fijn huisje hebt gezeten!
    Geniet nog een paar dagen van Sydney nu het nog kan!