Een week in het leven van...
Door: Thijs
Blijf op de hoogte en volg Thijs
05 Maart 2005 | Australië, Sydney
ik ben dus vorige week zondag naar mark webber wezen kijken die met z'n formule 1 auto de brug overstak, kom ik daar aan, blijkt dat we niet op de brug mochten....balen!! dus heb ik met nog zo'n 200 man onder de brug naar een groot scherm zitten kijken...we hadden wel live geluid wat gaaf was en er was een interview naderhand waar ik wel wat foto's van heb...was toch wel de moeite waard...maandag nix uitzonderlijks gedaan, dinsdag ben ik maar weer es een dagje naar bondi beach geweest,btje m'n kleur bijwerken, want die verdwqijnt toch wel heel snel als je veel werkt en in de stad bent, woensdag weer weinig spannends, donderdag ben ik dan eindelijk met Jaqueline en Caroline(uit ierland, van het kerstdiner) naar de lord of the rings expositie in het powerhouse museum geweest, is toch wel heel geinig om alle dingen die ze echt in de film hebben gebruikt te zien, daarna ook nog de rest van het museum gezien...een goeie en leerzame ;):P manier om je dag door te brengen, vrijdag wederom vrij weinig gedaan, en nu is het zaterdag avond, heb de hele dag een btje voor de tv gehangen, en ben nu dan aan het werk, vandaag begint het grootste homo en lesbo festival van australie, en wel hier in sydney, the gay and lesbian Mardi Gras, ik heb nog nooit zoveel mannen in jurken zien rondlopen als vandaag....er is over een half uur een grote optocht op Oxfordstreet, zo'n de btje de homobuurt van sydney, en dat mis ik dan weer... verder heb ik deze week ook gewoon elke dag gewerkt zoals gewoonlijk, is het nog steeds heel gezellig met helena en heb ik m'n camera nu niet bij me dus geen kans om foto'ste plaatsen...en iedereen die me probeert te bellen gewopon blijven proberen, want je komt er vanzelf een x doorheen;):P,ok tot zover voor nu,
mzzls&kus
Thijs
05 Maart 2005 - 09:17
Jan:
Zo Thijs, dat noem ik nog 's een update. Moet je vaker doen zo'n weekoverzicht.
Goeie berichten en Mark Webber(s geluid) blijft toch een belevenis, die wij nooit zullen ervaren.
Weet je wat leuk is? Als enige hetero tussen die jurken staan! heb ik eens meegemaakt. -
05 Maart 2005 - 09:50
Bas:
Dit is een vette update. Mooi overzicht van wat je zoal doet!
Ik vroeg me al af of je Mark Webber had gezien, want foto's op f1racing.nl waren op een lege brug en je kon geen publiek zien. -
06 Maart 2005 - 03:08
Robbert:
Ik heb het nu helemaal uitgevonden, als je telefonisch verbinding met Australie wil maken moet je midden in de nacht bellen. Meteen bij de eerste poging kreeg ik je aan de lijn :D
Je miste in deze update nog een reactie van mij, hierbij dus.. :P Ik kijk uit naar de beloofde foto's en het geluidsfragment. Ga nu maar eens kijken naar de F1 race in jouw home-country Auzzie land. We spreken ons weer! -
06 Maart 2005 - 11:46
Nicole:
Zo, zijn we weer helemaal op de hoogte! ;-)
Heel veel geluk met Helena!! -
tot de volgende keer.
groetjes Tineke -
07 Maart 2005 - 13:30
Natasja:
Nou, we zij weer helemaal op de hoogte van wat daar "down under" allemaal gebeurt. Klinkt wel weer bijzonder, mannen in jurk in parade door de stad...t is maar wat je leuk vind. Maar t wordt vast wel een gezellig feest!! Have fun!!! Liefs Natasja -
07 Maart 2005 - 18:58
McJeroen:
Hey Thijs. Stoer man, ik word spontaan jaloers. Gedraad je een beetje he, vergeet het rondje buiten niet. En, NEE, ja mag niet eerder naar huis :P
groet,
Jeroen -
13 Maart 2005 - 14:04
Rens:
Dames en heren die deze site bezoeken: Ik heb een leuk id voor de 28e juni, als thijs arriveerd op schiphol: Het zou miss leuk zijn,als we allemaal in een bus gaan, en dan met zen allen weer terug. Graag die het leuk vinden een mailtje naar: karboy12@hotmail.com
Ik hoop snel van jullie te horen! Graag voor 1 april! Groetjes!