Eigen huis en tuin
Door: Thijs
Blijf op de hoogte en volg Thijs
22 December 2004 | Australië, Sydney
sorry voor de lange tijd zonder updates..ben druk geweest met het zoeken naar banen en verblijfplaatsen enzow...het komt misschien nu allemaal dan toch goed...heb morgen een sollicitatie gesprek bij een ander promotie bedrijf waar ze per uur betalen vrij relaxed... ipv commissie...ook woon ik nue in een nieuw huisje ongeveer 40 min. buiten het centrum, samen met bert jan en 2 studentes:D..echt heel geinig , heb een eigen kamer, een tuin, een keuken en een zwembad en interney en dat alles voor 80 dollar per week is best goed geregeld dus...verder nog weinig nieuws...iedereen alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar voor het geval ik niet meer op internet kan...
kus en groeten
Thijs
22 December 2004 - 09:11
Natasja:
Klinkt goed joh!! zijn het ook een beetje leuke studentes.....? Heel veel plezier en een fijne kerst gewenst!! En voor het nieuwe jaar al het goede!!
(p.s. pas je op voor de haaien..!)
Veel liefs Natasja (en Jochem) -
22 December 2004 - 09:20
Robbert:
Goed man, een nette kamer voor (relatief) weinig geld en ook nog bijna een baan. Wat wil een mens in Sydney nog meer?
Ik wens jou (en je huisgenoten) ook alvast prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. See you in 2005! -
22 December 2004 - 10:14
Thomas:
Relaxed zeg Thijs... Succes met het vinden van een baan! Leuke studentes btw? Laat nog maar een keer weten... Jij ook alvast een fijne kerst met een palmboom erbij :) en ook alvast een gelukkig Nieuwjaar. Doe ook de groeten aan Bertus. -
22 December 2004 - 10:20
Yvonne:
wat fijn dat alles weer een beetje mee zit.kun je relaxed kerst en oud en nieuw vieren.Heel veel plezier daar en denk ff aan ons als we achter de verplichte kerstdis zitten.liefs van ons. -
22 December 2004 - 12:26
Chiel:
Nou nog ff een baantje, en dan heb je et allemaal goed geregeld ! Zwembad en studentes prrrrrrrrrrrrrt hup thijs!
Prettige kerst en gelukkig nieuw jaar alvast! -
22 December 2004 - 13:05
Mech:
Wat leuk dat je ook met Bert-Jan in een huis woont! En nog een relaxt huis ook zo te horen!
Die foto's zijn ook super om te zien, dat jij dat zomaar bent die foto's maakt van "the famous bridge"!
Alvast een fijne kerst in de zon en een gelukkig nieuwjaar!
Liefs Mech -
22 December 2004 - 13:09
Spenk:
Hey thijs,
Nu begint dan het ware chille leven. Btje hangen in je home met de tjikkies en af en toe bertus op een beurt trakteren :P
Vind het echt tof!
Jij ook een hele fijne tijd toegewenst met kerst en Oud&Nieuw en we spreken elkander spoedig.
Kusjes Frank -
22 December 2004 - 14:41
Fleur (vd Enk):
Hee thijs!! Echt super!! Jij hebt het wel weer voor elkaar hoor!! Nou hier is het *klote* weer:| maar goed, jij hebt het daar mooi voor elkaar en daar gaat het om:) liefs en kus Fleur -
22 December 2004 - 15:28
Baz:
Mijn gebeden zijn verhoord. Een update.
Vette shit dat je daar gewoon een chill huis hebt en nog samen met een bekende ook. Lekker zuipen met de feestdagen?
Doe iedereen de groeten en succes met je sollicitatie! -
22 December 2004 - 15:41
Jan:
Da's het tweede bericht van je vandaag. Je kerstkaart is perfect getimed, zat vandaag in de bus. Hoe doe je dat???
En dan nu weer goeie berichten van down under.
Zet hem op met de sollicitatie! Er moet brood op de plank komen, nietwaar??
Een spetterend begin van 2005 gewenst!! -
22 December 2004 - 16:29
Saskia:
heel fijne kerst en natuurlijk ook een spetterend 2005 alvast :-) Super, dat je nu lekker een leuk huis hebt en we duimen voor je baan. Lukt vast! Geniet er van!
Kussssss Saskia en Erwin -
22 December 2004 - 17:56
Highway:
Eey thijs keal! Goed om te horen dat je een verblijfsplaats hebt en nog een tjille ook zo te horen! Hoop dat je wordt aangenomen daar want je bent al tijdje Koos Werkloos :P Ma heel veel succes dan en nog thanks voor je kaartje!
Jij natuurlijk ook een gelukkig kerstfeest en goed nieuwjaar toegewenst!
mzzl
kusjes Tom -
22 December 2004 - 17:58
Renss:
Hee.. Goed getimed dat kerstkaartje, hier ook vandaag in de buss.. veel gezellige tekst vooral.. ee, we faxen hè.. merry christmas en een chill nieuwjaar,
Los Balloss!! -
22 December 2004 - 21:47
Bellie:
jow thijs, netjes geregeld hoor met die kamer. hopen dat je sollicitatie goed gaat. iig een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.
mzzls bellie -
22 December 2004 - 22:34
Spenk:
Ook van mij, me ouders en machteld ;) bedankt voor je kaartje en ook hele fijne feestdagen toegewenst!
ps. Wat heb jij een belabberd handschrift! :P -
23 December 2004 - 10:42
Tineke:
veel succes met je baan en bij de meiden natuurlijk.
En hele fijne kerst en een
fantastisch nieuwjaar
Tineke -
23 December 2004 - 12:07
Nicole:
leuk die kerstkaart!! jij ook hele mooie kertsdagen en een fijne oudejaarsavond! niet te veel drinken, hè?! ;-) succes met je sollicitatiegesprek! dikke knuffel, nicole -
23 December 2004 - 12:10
Opa En Oma Engelen:
Hallo Thijs, hoe gaat het met je? valt het allemaal een beetje mee? Thijs, wij willen jou hele fijne kerstdagen wensen een een spetterende oudjaarsavond en heel veel geluk in het nieuwe jaar! we waren erg verrast door je kaart, heel erg bedankt en een dikke kus van opa en oma. -
23 December 2004 - 19:00
Lotte:
Zie je, daar ga je, ik zei het je toch? Die Australische schone komt er dan ook nog wel...
Hee, Goede jaarwisseling,
Kus Lot -
24 December 2004 - 07:40
Bastiaan:
ik vond de foto van de kangoeroe heel mooi.
en ik heb nog 2 vraagen.
wat at de krokodil?
en heb je nog kangoeroe in het wild gezien? -
24 December 2004 - 16:04
Broer:
ejjj man, wie gehts ....
Ik hoor dat jij nu echt ontzettend mooi weer heb daar. Je bent een dikke stinkerd ;). Maar mooi man dat je misschien weer werk hebt en dus geld. Zo zonder geld in ausie is ook weer zo wat.
Viel spass man, ik spreek je later wel weer :D. -
31 December 2004 - 16:27
Robbert:
Engelen, jij zit al lekker een paar uur in het nieuwe jaar!! :) Heb je een mooie jaarwisseling gehad (en ben je nog bezig)? Wij wachten het hier nog een paar uur af, daarna knallen ook hier de kurken. Cheers!!
P.S. waarom neem je de telefoon niet op man!?!