kunnen we? Dan gaan we!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu kunnen we? Dan gaan we!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu

kunnen we? Dan gaan we!!!

Door: Rex Hunt :)

Blijf op de hoogte en volg Thijs

18 November 2004 | Australië, Sydney

eej mensen

eindelijk!!! het gips is er af en de pinnen zijn er uit, kan eindelijk seer beginnen met het gewoon gebruiken van m'n hand :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D... het is nu donderdag avond en in plaats van zaterdag vertrek ik nu morgen al naar Derby, om vanaf daar naar Broome te vertrekken, dit alles door een slechte communicatie met de persoon die mij weg zou brengen... dus dat wordt een nachtje in Derby slapen en dan zaterdag ochtend om 6 uur met de bus naar Broome...ff over afgelopen week...vrijdag weinig gedaan behalver een grote afscheidsBarbie(=bbq) voor 2 mensen die weggingen..door deze barbie en de grote hoeveelheden alcoholische versnaperingen zaterdag een brak dagje, zeg maar gerust heel brak...zondag ben ik met m'n overige collega's naar Tunnel Creek geweest, dat is een natuurpark hier in de buurt met grotten, spelonken en heel veel vleermuizen, hiervan later foto's, maandag heb ik een dagje doorgebracht met mijn favoriet bezigheid!namelijk werken op de computer om alle gegevens in te voeren van de afgelopen paar jaar, wat btreft aantallen koeien, hewlicopters en kosten enzo... dus een heerlijk dagje Excel:P...Dinsdag de dag doorgebarcht met het opruimen van rotzooi op een naburig station van dezelfde eigenaar...en woensdag eindelijk trug naar de dokter...die er niet op gerkend had dat ik kwam omdat ik voor volgende week was in gepland..na een hoop gezeur toch aan de beurt gekomen..en na het verwijderen van m'n gips en het maken van rontgen foto's heeft de dokter de pinnen met een huis tuin en keuken tang de pinnen dan eindelijk uit m'n hand gehaald...ik heb nu alleen nog 2 kleine gaatjes in m'n hand en kan hem alweer weer bijna helemaal gebruiken...vandaag hebben we een nieuw hekwerk gemaaktt door middel van het aan elkaar lassen van metalen buizen..die nadat ze vast zaten verkeerd gemeten bleken te zijn...moet je dan ook alles zelf doen?:P op de terug weg naar de station 3 lekke banden gehad dus dit was me het dagje wel... tot zover het nieuws van het front...meer nieuws volgt zodra ik veilig in broome ben aangekomen en een internet cafe heb gevonden...
tot snel
mzzls
Thijs
ps foto's de volgende x:P:D

• 18 November 2004 - 12:39

Natasja:

hartstikke fijn dat t goed gaat met je hand!!!!!!! Mooi man! Vind t erg leuk om de foto's te bekijken, krijg zo een goede indruk van hoe het bij je is. Het ziet er leuk, spannend en ook een beetje vies uit! Ben benieuwd hoe het zal gaan bij je nieuwe werkplek..?! Alvast veel succes en plezier!! Veel liefs Natasja

• 18 November 2004 - 12:41

Tarcies:

Hé reiziger, op naar de volgende klus! goeie reis. kus tarcies

• 18 November 2004 - 12:43

Tineke:

Fijn, dat het gips eraf is en je hand goed genezen lijkt te zijn.
    Veel succes met de reis en tot de volgende keer.
    Groetjes Tineke

• 18 November 2004 - 12:49

Jan:

Ik dacht vanmorgen:het is donderdag, dus weer een update van Thijs! Leuk dat het weer gelukt is.
    Ben benieuwd hoe het avontuur verder gaat in Broome.
    Trouwens spelonken met vleermuizen zijn superrrr.

• 18 November 2004 - 13:38

Machteld En Frank:

Hey thijsje! Wel heel rielex dat je gips eraf is!We zijn blj dat je nog wel af en toe de tijd hebt om je zelf finaal van de planeet te zuipen, echt een opluchting voor ons! We wensen je het allerbeste voor je komende reis en dat je maar veilig aan mag komen. Amen. Hier gaat alles goed, zeer goede se week afgeleverd door ons beiden, dus helemaal happy. Dikke kus van Frank en de groeten van Machteld :P Doei bink

• 18 November 2004 - 14:20

Robbert:

Thijsje, goed werk met die hand. Nu kan het volgende avontuur zonder problemen beginnen. Ben weer erg nieuwsgierig naar de nieuwe foto's en natuurlijk naar je nieuwe verblijfplaats en werk. Ik val hier ook van het ene in het andere avontuur; voorlopig nog geen studiepunt gehaald :(
    Daarnaast moet ik zo voor morgen nog een presentatie voorbereiden, mijn groep zag in mij de beste presentator omdat ik zo lekker snel en makkelijk babbelde. Ego gestreeld natuurlijk, maar nu zit ik er mee. Ga me dus maar eens inlezen in het verhaal. Hoop snel weer iets van je te horen vanuit Broome!

• 18 November 2004 - 15:56

Zusje:

HOOOOOI!! Wat gezellig allemaal..En fijn dat je hand weer heel is..Ik heb nu alleen van die visioenen, over die gaatjes in je hand, maar dat gaat wel weer over. Veel succes met alles..Dikke kus van je bijna volwassen zusje ;)

• 18 November 2004 - 22:29

Bellie:

Jow thijs nu niet die arm overactief gaan gebruiken he :P ik doelde gewoon op het hekken bouwen khoop iig dat je heel aankomt in Broome veel plezier bellie

• 19 November 2004 - 10:30

Fleur Vd Enk:

Hee Thijs!! Mooi werk allemaal! Doe rustig aan en hoop dat ej een goede ries hebt naar Broome! Kus Kus

• 19 November 2004 - 22:44

Baz:

Jow Thijs,

Mooi om weer je wekelijkse update te lezen. Vind het echt gaaf om alles zo te volgen. Over alles in Nederland: het gaat hier steeds meer mis... Allemaal veel rotzooi, wees blij dat je daar bent jongen! We hebben het niet meer in de hand.
    Vanaf McDonald's Hengelo Zuid en Almelo moet ik je de groeten doen en veel plezier wensen (plicht vervuld nu).
    Doe het rustig aan daar en geniet van de heerlijke zomer daar!

Greetz Baz.