leuk die boeren vriendelijkheid :D - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu leuk die boeren vriendelijkheid :D - Reisverslag uit Sydney, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu

leuk die boeren vriendelijkheid :D

Door: Thijs

Blijf op de hoogte en volg Thijs

09 Oktober 2004 | Australië, Sydney

eej mensen,

ik heb dus nu een botje in m'n linkerhand waarschijnlijk gebroken, maar zit nu al weer vrolijk met 2 handen te typen dus het gaat al snel beter...over 2 weken moet ik trug naar het ziekenhuis en dan gaan zed kijken of het beter is, maar ik ga er van uit van wel...we maken hier lange dagen standaard ontbijt is om 5.30 en dan werken we tot een uur of 5 's avonds...deze week zelfs een x om 3 uur ontbeten...erg warm en het wordt steed warmer..ik drijf elke dag om 5 uur al m'n bed uit...dit weekend heb ik vrij, dus ben vanochtend ff naar het stadje hier in de buurt ( 170 km) geweest en inkopen gedaan..en gesjilld met onze boerenvriend Stuie( hoezo een jaar niet????););), was best grappig..zover van nederland..duys ik heb een mooie dag gehad vandaag..ga zo even m'n avond eten koken hoop dat jullie allemaal weer een btje gerust gesteld zijn... ga maandag hopelijk weer koeien drijven maar ddan lopend ofzow hahaha spreek jullie snel mzzzls

• 09 Oktober 2004 - 10:50

Daan:

Jow Tieske, mooi te horen dat het weer iets beter gaat. Veel plezier nog verder, en niet teveel zuipen he ;)!

Jodelz Daan

• 09 Oktober 2004 - 11:43

Rens!:

Hee overste broeremans! Ben blij dat het weer beter gaat! Ga maar anders koeien drijven.. Op de fiets?!;)

Massjol!

• 09 Oktober 2004 - 12:09

Chiel:

Ha Thijs jongen, echt wel weer wat voor jou om dan eventjes wat te breken ;) Best vroeg opstaan dat 5:30 :p Khoop dat je het goed naar je zin hebt daar! (nog vriendelijke boeren dames daar ? :))

Chiel

• 09 Oktober 2004 - 12:48

Zusje:

haj lieverd!je bent echt de coolste!!Ben supertrots op je dat je dit doet en dat je gewoon doorgaat met je (waarschijnlijk) gebroken handbotje..ofzoiets..Heel veel plezier daar en geniet van je vrije weekend.Hele dikke kus van je zusje...

• 09 Oktober 2004 - 12:49

Charlotte:

hee lieve thijs! op je gebroken botje na, ben ik toch wel heel erg jaloers op je! alleen zo vroeg... veel succes nog met je handje en echt leuk zo veel van je te horen vanaf de andere kant van de wereld! kus, charlotte (van kreta)

• 09 Oktober 2004 - 13:03

Charles:

Mooi dat het weer wat beter gaat! En erg leuk om nou wat meer te lezen van wat je doet en zo. Veel succes verder, z m op

• 09 Oktober 2004 - 16:01

Jan:

H. die Thijs,
    Kun j. niet naar n. röntgenapparaat of zo? Iets wat gebroken is moet weer gelijmd of niet dan?
    t. feit dat j. al weer "vrolijk"met 2 handen zit t. typen betekent dat t. misschien wel meevalt.
    Leuk weer regelmatig wat van j. t. horen!
    Z. m. op met j. v.
    Ik sms wel niet maar kan ook afkorten of niet dan?
    groetjes Jan.

• 09 Oktober 2004 - 16:45

Anja:

fijn dat het beter gaat. ook goed iets meer te lezen van wat je zoal doet.
    succes xxx

• 09 Oktober 2004 - 17:00

Bastiaan:

hoi thijs dus het gaat al weer een beetje beter.en ik heb nog een vraag.heb je al een kanggaroe gesien?doei van bastiaan.

• 09 Oktober 2004 - 17:38

Belstra:

jow thijs beetje jammer van je botje maar dat komt wel weer goed 5.30uur is wel vroeg zeg :D iig veel plezier nog daar mzzls

• 09 Oktober 2004 - 19:54

Natasja:

Mooi man, dat t beter gaat! Lekker warm daar dus? Doe maar een betje warmte deze kant op, want hier begint t aardig wat frisser te worden. Doe de koeien de groeten......?! Liefs Natasja (en Jochem ook)

• 09 Oktober 2004 - 21:04

Funny Man:

Dude, goeie zaak dat het beter gaat! maareh, damn wat moet je d'r vroeg uit, respect hoor. Hoor van je; Laterrrrrr

• 09 Oktober 2004 - 21:48

Baz:

Het gaat de goede kant op met je verslagen. Leuk om te weten wat je overdag een beetje doet. Kun je nog een beetje zuipen daar dan? Je verslagen gaan de goede kant op, hoop dat je binnenkort ook in de gelegenheid bent om foto's te posten.

Greetz

• 10 Oktober 2004 - 09:16

Nicole:

Ha Thijs,
    heel veel beterschap met je hand!!
    En Jan; leuk geprobeerd, maar die afkortingen van jou slaan niet echt ergens op.. :P dat wordt oefenen!! ;)
    Groetjes

• 10 Oktober 2004 - 11:27

Thomas:

Heey Thijs, vette shit man daar. Nog beter dan in Grunn waarschijnlijk ;) Heb me pols ook in het gips na een ongelukje met een bakfiets dankzij daan.. :) Maar hoop dat het goed gaat met je. Vet dat je weer update hoor ( blijven doen).

Have fun en pak die koeien :D
    Grtz...

• 10 Oktober 2004 - 14:34

Tineke:

ha jochie, gelukkig valt het zo te horen mee en heb je misschien wel een beetje vakantie nu???
    Beterschap en veel plezier.
    groetjes Tineke

• 11 Oktober 2004 - 19:37

Evelien:

Heej Thijs! Het klinkt allemaal heel cool, alleen heel zwaar... Echt kut van je hand, veel beterschap! En natuurlijk heel veel plezier! Kus Evelien

• 11 Oktober 2004 - 19:59

Robbert:

Thijs jongen... ik wou dat ik jou was :) Natuurlijk is het ruk wat betreft je hand en het astronomisch vroeg opstaan, maar het is daar in ieder geval niet zo suf als hier. En je houdt het lekkere weer daar nog een tijdje; hier waai je inmiddels overdag van je fiets en 's nachts vriezen de oren je van de kop. Tot de volgende update!!

• 13 Oktober 2004 - 08:58

CASE:

mooi werk thijs!nachtrust is toch maar voor mietjes :) ben blij dat je hand opknapt!veel plezier nog, doe Stuie de groeten en becomplimenteer hem met z'n beresexy naam

• 13 Oktober 2004 - 17:53

Mech:

Heej Thies!
    Is het nog gelukt met koeien drijven? (zonder paard en nieuwe botbreuken? :p) Ik weet trouwens alles over botjes in de hand, want ik heb zojuist mijn skills gehaald, dat betekent dat ik alle botjes in het menselijke lichaam geacht ben te kennen!
    Is het fijn om weer even twents te horen?:p
    Ik hoor hopelijk snel weer iets van je!
    Liefs Mech

• 14 Oktober 2004 - 14:15

Spenk:

Hey Tieske! Vond het vet dat je zondag ff belde, nice!
    Ik kan natuurlijk zeggen, ooh wat vroeg en ooh wat zielig, maar dat doet iedereen al, dus doe ik het niet :P.
    Viel Spass en los groetos

Frank

ps. ik ga woensdag naar six flags :D

• 14 Oktober 2004 - 14:21

Anja:

Ha, jongen.
    Dit weekend ff lekker bijgepraat, fijn dat dat af en toe lukt.
    Morgen de 15e ga ik een weekje zonnen in Turkije dus ff slecht of niet bereikbaar. Jij gaat naar een rodeo volgens mij, have fun en ik hoop volgend weekend weer een telefoontje!
    Kus anja

• 15 Oktober 2004 - 10:11

Madelon:

Hoi mensen! Thijs heeft mij vanmorgen gebeld (how sweeeeet) en 't gaat weer aardig goed met z'n pootje. 't Gips is d'r in ieder geval weer af, want dat begon een beetje te stinken...Verder gaat t heel erg goed met em, dus dat scheelt weer! En Thijs: als je dit leest, ik vond het echt helemaal top dat je belde!!!! Dikke kus van je kleine zus (van 17!!geen 16!! AAP!)

• 15 Oktober 2004 - 15:15

Baz:

Thijs heeft mij ook geprobeerd te bellen, wat ik echt waardeer, maar ik had helaas college. Erg jammer.

Meer geluk de volgende keer hoop ik...

• 16 Oktober 2004 - 15:53

Wia En Chris:

Fototoestel verloren of verkocht? Zien alleen een opgeruimde kamer en dat is Wia niet gewend. Gelukkig gaat het met je hand wat beter. We blijven je ongelukken volgen op afstand. Fijn voor je dat je moeder nu iets dichter bij je in de buurt is. Groetjes en nog veel plezier van Wia en Chris.

• 17 Oktober 2004 - 13:47

Ina Timmer:

Ik was lekker jarig en heb mooie cadeaus gekregen. Het is hier wel koud in Nederland.Groetjes ook van Arie, Ina

• 18 Oktober 2004 - 19:45

Saskia En Erwin:

Hee thijs, hoop dat goed gaat met je hand en dat je snel weer alles kan! Ben benieuwd naar de volgende update!