Lekker vakantie - Reisverslag uit Rainbow Beach, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu Lekker vakantie - Reisverslag uit Rainbow Beach, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu

Lekker vakantie

Door: Thijs

Blijf op de hoogte en volg Thijs

11 September 2004 | Australië, Rainbow Beach

eej mensjes daar ver weg,

ik zit hier nu achter een aftandse computer in een hostel in Rainbow Beach ong. 500 km boven Brisbane..leuk dat jullie allemaal zoveel reageren...ik heb zometeen m'n eerste surfles, het is hier nu 5 voor 10 's ochtends en heb net m'n ontbijt achter de kiezen...ik zet er ff een paar foto's bij
de eerste is van mijn eerste kamer en brisbane en de tweede van het strand hier...
tot snel
mzzls

• 11 September 2004 - 06:28

Charles:

Dat ziet er goed uit! Surfen btje gelukt?
    Gek dat tijdsverschil: ik lees je bericht dat je je ontbijt op hebt als je alweer aan je avondeten toe bent! Zet 'm op, kus

• 11 September 2004 - 07:07

Margot:

Heee ties...ziet er zeker mooi uit allemaal!Veel plezier..liefs

• 11 September 2004 - 08:20

Jan:

Surfen in Australië?
    Ken je die mop van die haai?.......
    Leuk om zo vaak wat van je te horen!
    groetjes van ons allemaal.

• 11 September 2004 - 08:45

Rens!:

Ziet er heerlijk uit! Chill te Bill!

• 11 September 2004 - 08:45

Baz:

Gaaf dat je ook even een paar foto's post! Heb die ruimte niet voor niets voor je gekocht natuurlijk! Have fun!

• 11 September 2004 - 09:23

Anita:

Heya Thys!
    Wauw, je hebt het lekker voor elkaar zie ik al, relaxed strand naast de deur...Zucht! wil ik ook wel :-) Maja, hoe ging het surfen dan? Nog haaien gespot? brr...haha
    Veel plezier nog in tha land down unda ;-) Kus Kus, Anita

• 11 September 2004 - 09:38

Thomas:

Heey Thijs,

vette shit daar, ziet erg goed uit. Veel plezier man. was het surfen nog vet? En wat doe je voor de rest daar?

Grtz Thomas.

• 11 September 2004 - 09:41

Rob:

Hey Thijs, ziet er allemaal prima uit daar! Veel plezier daar en surf's up dude!

Groeten! Rob

• 11 September 2004 - 10:08

Robbert:

Thijs!!! Wat vet dat je alweer iets kan posten. We kunnen het hier bijna als een soap volgen :P
    En dan ook meteen in je eerste week surfen; damn, ik heb zo het idee dat we er beter met zijn allen een sabatical year in Australie van hadden kunnen maken :D
    Have verder nog fun, pas op voor de zon en de haaien en ik kijk hier uit naar je volgende post!

• 11 September 2004 - 10:59

Mech:

Hee Tieske!(duuude)
    Wat fijn zeg dat je lekker aan het surfen bent!Ging het goed na je lessen?
    Leuk dat je foto's enzo kunt plaatsen! Dan weten wij ook een beetje war jij je rond waant!
    We horen vast snel weer wat van je!
    Liefs Mech

• 11 September 2004 - 15:18

Sjoerd:

mooi spul!

• 11 September 2004 - 16:25

Zus:

egt te cool voor woorden...wauw..veel plezier!!!kus

• 11 September 2004 - 17:05

Anouk:

have fun maar datklint allemaal goed hoor thijsssie...
    leuk dat je iedereen zo op de hoogte houdt. liefs xxx

• 11 September 2004 - 19:12

Kisters:

Dat zijn de juiste bedden om te starten en een beetje af te harden,voor de rest van de trip
    Groetjes