Waar ik heen ga - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu Waar ik heen ga - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Thijs Engelen - WaarBenJij.nu

Waar ik heen ga

Door: Thijs

Blijf op de hoogte en volg Thijs

23 Augustus 2004 | Australië, Brisbane

en hier ben ik dus over 14 dagen...

• 23 Augustus 2004 - 19:39

Charles:

Mooi man, dat ziet er goed uit! Leuk zo'n site, ga je dat een beetje bijhouden daar? 't Gaat zo snel, je zit al bijna in het vliegtuig ...

• 24 Augustus 2004 - 22:02

Kiek:

Mooi werk, Thijsje! Hoop dat ik nog ff feestje bij je kan doen, zometeen. A'dam bevalt prima, gisteraaf alweer te zat voor woorden, dus dat gaat lekker. Fijn verdwaalt ook met mn huisgenoot en 3 anderen, terwijl Ruben (huisgenoot dus) hier al 2 jaar woont. Zegt genoeg over zijn status op dat moment ook, haha. Verder ben ik Anne, Soof, Anneke en Leonie Kroeze uit H;lo ak tegengekomen. Helemaal prima hier! Spreek je snel, liefs van mij.

• 26 Augustus 2004 - 09:24

Tarcieskisters@hotmail.com:

komt al aardig dichtbij, zo.

dikke kussen van mij

• 26 Augustus 2004 - 12:03

Chiel:

nette bal

• 26 Augustus 2004 - 16:54

Baz:

Vette shit. En jij gaat je verrichtingen hier bijhouden? Gaaf.

Tot op je feest!

• 26 Augustus 2004 - 23:05

Spenk:

Thijsje, waarom ga je weg dan, is toch nergens voor nodig :P nog maar ff een weekje en wat tjillen dan maar!

• 30 Augustus 2004 - 08:09

Rens!:

Ha Binkie!! CHill the Bill! Ziet er goed uit!

Tot z'dag!

• 01 September 2004 - 22:24

Robbert:

Helemaal mooi dat je ons kan laten zien wat je doet, ik neem aan dat we regelmatig updates krijgen.
    Maar is het ook mogelijk dat wij jou op deze site kunnen laten zien (voor de mensen die dat willen) wat we doen en wat er hier gebeurd? Elke keer bellen wordt ook zo duur, en die MSN-sites lopen ook niet altijd even lekker :P